Jouw expert in bekabeling en datacenters

Als expert in bekabeling, datacenters en aanverwante diensten bouwde dc2b een uitstekende reputatie op.

Enerzijds door onze grondig opgeleide en gecertificeerde medewerkers die uitblinken in hun vak. Anderzijds door een ontzorgende totaalaanpak die gemoedsrust en comfort verzekert. Je hebt immers één aanspreekpunt vanaf de adviesfase over de installatie tot het onderhoud en herstellingen.

Bovendien leggen wij ons oor grondig te luisteren bij jou: elke oplossing vertrekt van jouw noden, die we zo optimaal en duurzaam mogelijk invullen.

Als expert in bekabeling en datacenters heeft dc2b een prima reputatie. Het maakt ook deel uit van de Uptime Group die de knowhow van diverse IT-bedrijven bundelt. Tel daar de expertise van Aviniti bij als specialist integrator (audiovisuele oplossingen), en je krijgt een ijzersterke mix van complementaire diensten.

Vrijblijvend kennismaken? Een concrete vraag voor onze specialisten? We zijn jou graag van dienst.

Onze pijlers

Partnership

We streven naar duurzame langetermijnrelaties met onze klanten en partners. En bouwen bruggen tussen leveranciers en klanten.

Eerlijkheid

Wij zijn een betrouwbare partner met de juiste kennis en middelen om je doelstellingen te realiseren. We communiceren transparant, hanteren correcte tarieven en garanderen een piekfijne uitvoering – op tijd en binnen budget.

Kwaliteit

We werken uitsluitend met eersteklasproducten die doen wat ze beloven en hun meerwaarde snel bewijzen. Onze doorgewinterde kennis en uitstekende dienstverlening krijg je op de koop toe – voor een zorgeloze implementatie en support.

Dynamiek

Aviniti is een bruisende biotoop van creatieve geesten die smullen van AV en IT. We zijn mee met de nieuwste ontwikkelingen. En we popelen om ze in jouw omgeving te integreren.