Racks & kasten

Zijn je huidige kasten aan vervanging toe of heb je er enkele extra nodig? Je kiest bij ons uit een groot gamma racks, kasten en accessoires van uitstekende merken. Denk aan Rittal, APC, Panduit, Saifor, Minkels, enzovoort. Voor de plaatsing doe je evengoed een beroep op ons.

Racks & kasten
Breedte van de serverkast

Je kiest uit serverkasten van 600 of 800 millimeter. De breedste variant biedt wat meer bewegingsvrijheid als je aan het monteren bent.

Diepte van de serverkast

De diepte varieert van 600 tot 1200 millimeter, waarvan ongeveer 4 centimeter wegvalt naargelang de plaatsing van de 19 inch-profielen. Hou 5 à 10 centimeter ruimte extra vrij achteraan voor gecontroleerde afvoer van de serverwarmte.

Voordelen van een wandkast

Door hun compacte formaat zijn wandkasten ideaal om kleine apparatuur op te bergen. Ze zijn beschikbaar met een diepte van 400 tot 700 millimeter, en van 6U- tot 21U-oplossingen.
Gebruikte merken

Geïmplementeerd in deze realisatie

Geïmplementeerd in deze realisatie

dc2b en Cronos Servicedesk: nooit een kink in de kabel
Cronos Servicedesk is verantwoordelijk voor de centrale IT-dienstverlening van de volledige Cronos Groep. Die bouwt bruggen tussen creatievelingen, businessmensen en IT’ers, om zo passende technologische oplossingen te bieden aan een brede waaier ondernemingen. Met 7000 medewerkers en 5000 klanten in de Benelux is Cronos Groep een sterke speler op de markt. De Cronos Servicedesk zorgt ervoor dat alles op IT-vlak van een leien dakje verloopt.